fredag 17 oktober 2008

Jag flyttar till Stockholm

Den 3 november börjar jag på nytt jobb i Stockholm. Jag måste lämna en roligt tjänst på Malmö Högskola och kära Malmö (FF), men det är en möjlighet och utmaning jag måste ta. Jag tar tacksamt emot alla tips på boende!!

Det kommer att vara stressigt under en övergångsperiod eftersom jag måste skriva färdigt vissa delar av mina rapporter och samtidigt lämna över arbetsuppgifter till en ny person. Om integrationsbloggen kommer att överleva flytten är osäkert.

15 kommentarer:

Luke sa...

Läser din blogg dagligen. Den är en av de mest nyanserade och sakligaste bloggarna där ute om intrgration. Hoppas du fortsätter.

Marie sa...

Jag hoppas verkligen du fortsätter blogga! Din blogg behövs!

Dennekew sa...

Hoppas verkligen att du fortsätter att blogga om integration. Du nyanserar verkligen debatten.

Emil sa...

Tack för era snälla ord.

Just nu vet jag inte om det är OK för min kommande arbetsgivare att jag bloggar.

Marie sa...

Nu blev jag nyfiken på det nya jobbet. Du har ingen lust att avslöja mer om det?

peter b sa...

Vi får verkligen hoppas att bloggen kommer att finnas kvar och uppdateras. Den behövs.

roberth sa...

Din blogg är bra och nyanserad tyvärr är det mycket svårt att hitta lght i Stockholm. Ett tips är att annonsera på tex blocket.

Stygge Sigge sa...

Du hittar säkert någon ledig lya i Rinkeby. Skottsäker väst ingår nog också i hyran:-)))))

sakine sa...

Välkommen till storstaden & grattis till jobb. Hoppas det är ok att du fortsätter att blogga.

Jag uppdaterar knappt bloggen i perioder beroende på sysselsättning i övrigt. Som nu.

Emil sa...

Första gången jag köper lägenhet. Tänker bjuda på en liten fin etta med stor balkong på söder, 2 kilometer från jobb. Ruskigt svårt att värdera prisläget just nu.

roberth sa...

Har du till kontantinsatsen på lånet? Köp inte nu om du skule få lån så är det för osäkert med räntorna nu. Hyr i början är mitt råd.

Emil sa...

Roberth. Förutom att det är omöjligt att hitta hyreslägenhet så ska andrahanduthyrare ha 7-10 000 i månaden för en sketen etta/tvåa.

Det var då jag beslöt att köpa.

Denna Stockholmsflytt kommer att ruinera mig :)

Emil sa...

Nu har min arbetsgivare skrivit på alla papper. Jag börjar på Integrations- och jämställdhetsdepartementet den 3 november. Min huvudsakliga arbetsuppgift blir till en början att arbeta med den nya propositionen om nyanlända invandrare som, enligt planerna, ska läggas fram för riksdagen i slutet av mars.

Linnea sa...

Det låter som ett intressant och passande jobb för dig! Förstår att det kan bli lite komplicerat att fortsätta bloggen, men jag håller tummarna! Lycka till med nya jobbet iaf!

Fredrik Forsberg sa...

Hoppas innerligt att du får fortsätta. Det är en stor brist på pålitlig och lättillgänglig information om detta område (dvs i tidningar och media. Statliga utredningar har jag varken tid eller ork att läsa). Mitt förtroende för myndigheterna och etablerade politiker är väl ungefär noll gällandes denna fråga och jag anser verkligen att hela "integrationsindustriella komplexet" är djupt korrupt.

Hoppas att du får fortsätta för du behövs som folklig upplysare.