tisdag 14 oktober 2008

"Antirasisterna" hjälper Sverigedemokraterna

Vi ser nu resultatet av att de så kallade antirasisterna förstörde Sverigedemokraternas torgmöte i Malmö och Landskrona. Sabotaget ger Sverigedemokraterna uppmärksamhet och mediautrymme och de tänker därför upprepa succen.

Syftet med lördagens torgmöte är dels att fullfölja det förra mötet, men också att markera att SDU inte viker sig för den extrema vänstern, utan står upp för demokratiska grundfundament såsom yttrandefriheten och mötesfriheten.

"Antirasisterna" spelar alltså Sverigedemokraterna i händerna genom att göra dem till martyrer för mötes- och yttrandefrihet.

4 kommentarer:

Sd-väljare sa...

Det var en insändare om detta i Svenska Dagbladet idag. Jag antar att du gillar denna sorts insändare, Emil:

Antifascisterna gynnar sd:s valarbete
Svenska Dagbladet 1 A 2008-10-14
Sektion: Synpunkt Sida: 27

Nu har vänsteraktivisterna gjort det igen, hindrat ett annat parti från att framföra sina politiska åsikter. Det är givetvis upp till var och en att tycka illa om sd:s budskap.

Men tyvärr missar "antifascisterna" att deras uppförande är mycket problematiskt. Yttrandefriheten verkar för många unga människor som en självklarhet. Lite tidningsläsning eller studium av böcker i europeisk historia upplyser en dock om att så tyvärr inte alls är fallet. I stället för att värna denna värdefulla grundlagsskyddade rättighet missbrukar motdemonstranterna den och förvägrar andra människor att utnyttja den.

Och vad är ännu värre: motdemonstranternas beteende ger sverigedemokraterna valammunition i form av ett efterlängtat martyrskap.

Så om sd lyckas ta sig in i riksdagen med bara en liten marginal vet vi vem vi kan tacka för det: Inte några enfaldiga nationalister som hatar alla människor som inte är blonda och blåögda utan de självutnämnda åsiktpoliserna.

Andreas Fischer
Vallentuna


(Andreas Fischer är en tyskfödd folkpartist.)

Sd-väljare sa...

Hoppsan, Henrik, menar jag förstås. Förlåt. Jag brukar skriva fel på det.

Sd-väljare sa...

Detta är också intressant:

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/inrikes/2008/10/14/vansterpartistisk_regionpolitiker_vill_b

Luke sa...

Håller med dig Emil. Dessa olagliga motdemonstranter och invandrarungdommar som kastar tsten på brandmän och rånar banker är det bästa vallokomotiv SD kunde fått.